lunes, 22 de septiembre de 2014

RESUM DE LA PRETEMPORADA, ORBA 2014-15.



 

En primer lloc, demanar disculpes per la falta d´informaciò durant estos mesos. Molta gent hem demanava informaciò però entre unes coses i altres m´ha segut imposible.

La pre-temporà ha segut molt rara, els horaris de treball de molts jugadors, han segut una difucultat enorme a l´hora d´entrenar. Ha hagut molta poca gent entrenant i en els partits s´ha notat molt.

Tambè a l´inici de la pre-temporà, Batiste, capità i estándar de l´Orba en els ultims anys, per problemas en el genoll, els cuals va arrastrar durant tota la temporà passà, ens va dir que no podía començar. Roberto, tambè comunicava la seua baixa al mister, per motius que desconec. Carmelo i Alex continúen recupernt-se de les seues lessions. Carmelo va molt be i Alex pareix que ho tinga mes cru per a incorporar-se pronte a l´equip.

En el capitul d´altes, de les dos que havia tancades, Adri i Javi Llopis, el primer s´ha adaptat com si estiguera en nosaltres del primer dia. El segon, Javi Llopis abandonava l´equip en l´ultima semana de pre-temporà. Companys de l´equip i directius vam intentar convencer-lo, pero a la fi l´Orba necesita jugadors compromessos i el grup esta per dalt de tot.

Altres dos jugadors en diferent espai de temps, decidiren jugar en Pedreguer per diferents motius.

Altra alta, es la de Nando “Gallina”, cosi germa de Batiste, que esta entrenant desde el primer dia, esta compromes i calitat en te de sobra. En la última semana es unien al grup: Pep Server, ja conegut per la porroquia orbera i Genis, l´unic jugador local, que encara que es juvenil, esperem que puga aportar coses a l´equip.

Esta treballant-se en alguna nova incorporaciò de la cual ja informarem més avant.

Bo, i fins açi la pre-temporá més dura de l´Orba en la que ha passat de tot.

 

 

 

 

2 comentarios:

  1. La majoria de gent que no ve a juar al orba cf es perque preferixen jugar an césped artificial i no an terra,

    ResponderEliminar
  2. Em pareix perfecte, hi ho se.

    ResponderEliminar