lunes, 22 de septiembre de 2014

L´ORBA AGUANTA AL PEDREGUER FINS EL PRIMER GOL.


L´ORBA AGUANTA AL PEDREGUER FINS EL PRIMER GOL.

Després d´una pre-temporà atìpica, l´Orba va començar ahir diumenge 22 de setembre la lliga, i ho feia davant el Pedreguer, serios aspirant al titol de liga en totes les quinieles.

Els jugadors van saber cambiar el xip i cadascun dells va competir fins que el cos va aguantar. Amb els dos equips ben plantats durant total la primera part. La primera ocasiò la va tindrer el Pedreguer al minut 7 per part del seu davanter centre, encara que la va tirar per dalt de la xarxa de protecciò. Minuts desprès la va tindrer Torrens per l´Orba, d´açi al descans, molt de treball per part dels dos equips, ocasions per als dos,  pero cap va acabar en gol, i l´arbit agranant cap a casa, cada bot de Pastor o Noe era falta en contra. En la primera part va expulsar a l´entrenaor de l´Orba, Vicent Camarena, i encara ningù sap el perque.

En la segona part, tot igual fins que el minut 70, el Pedreguer marcava de corner per part de Montaner, en una falta d´escandol sobre el nostre porter Ra. El gol va destrossar a la mitat de jugadors de l´Orba, que en el 0-0 no acusaven el cansament, pero an el gol sels va vindrer tot damunt.

El Pedreguer en 10 minuts va maxacar a l´Orba, en la velocitat de Joel i Miralles, i es possaven 3-0. Ra travia un ma a ma com sempre i Adri d´Ondara, que el  van cosir a pataes, d’avant la pasivitat de l’arbrit va baixar a mig de camp a ajudar, animant als companys i tirant del carro. Poc després fará el 3-1 de falta per l´escuadra.

Al final un Pedreguer  millor fisicament en estos moments, s´enportava els tres punts.

Per ultim agrair a tots els jugadors Orbers que es van esforçar al maxim. La temporada acaba de començar i en esta actitud estarem on volem i on em estat en els ultims anys. El que si no ha cambiat es que seguim segent un equip respetat al que tots li volen guanyar.

La semana que ve l´Orba debuta en casa contra Teulada. El partit será a les 11:30 del mati.

Van jugar per part de l´Orba: Ra, Sergio (Piwi), Adri, Maca, Rico (Pep), German (Nando), Borja, Pastor (Aitor), Noe, Torrens i Adri Gonzalez.

4 comentarios:

  1. algun partit perdut a sigut culpa vostra o que?

    ResponderEliminar
  2. Nose qui eres però ensenyat a llegir abans d'escriure res

    ResponderEliminar
  3. tots els partits que perdem son culpa nostra. Estar pitjor fisicament que l'altre equip no es prou culpa?
    Cuello.

    ResponderEliminar
  4. Sera algu que vol jugar en l'Orba i no pot!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar