viernes, 6 de diciembre de 2013

EXILI I PLUTJA DE GOLS!!!

Orba-Sollana

Ahir l´Orba es desplaçava a les magnifiques instalacions de l´Ondarense per a poder disputar com a local la dotzena jornada del campionat. Degut a les plutjes del cap de semana el camp de la Marjal es trobava com el seu propi nom fa referencia.
El rival era el Sollana, un equip situat en la part baixa de la clasificació pero que ahir, es va mostrar descarat i sense ningún complexe a l´hora de buscar la portería Tarongeta.

El partit es va posar ràpidament a favor dels de Camarena, al minut de joc Victor fa un magistral canvi d´orientació que pilla descolocada la defensa del Sollana i Vicent, el més llest de la clase, controla i fa una perfecta vaselina, per a posar el primer al marcador, quan els pocs aficionats que ahir acompañaren a l´equip, encara estaven fent-se el café al bar.
L´Orba va ser un clar dominador durant els primers 25min de partit, amb bon toc de baló arribades per banda i un molt bon joc. Tal era evident la superioritat al camp que promte arribaría el segon. Pastor combina amb German en la medular, i este fa una bona obertura en banda esquerra i Adri que fa una pujada per banda centra desde el vertex del area per a que Marí, ahir titular i anticipant-se a la defensa, estrenara el seu casiller esta temporada., minut 12 i 2-0, pareixia que seria una golejada. Poc després Maca en una jugada asajada de córner rematava sol amb cama esquerra desde la frontal i estavellava la pilota a l´escaire, havera pogut ser el gol de la jornada.
Poc a poc, l´Orba anava acomodant-se i baixar la guardia i ja no crearien molts més ocasions de perill fins al descans.
Al segon temps l´Orba es va quedar 5minuts més al vestuari, i ràpidament li farien el 2-1, i Rà ja havia fet 2 bones parades. Pero quan els de sollana retallaren distancies l´Orba es posa les piles de nou, i en una passada en llarg a l´esquena de la defensa de German desde el centre del camp, i Ximo que posava la directa per guanyar la pilota a l´espai i fer una vaselina perfecta i donar tranquilita al equip.
El partit continua fins al final amb ocasions per als dos equips, els de Sollana al atac i l´Orba que intentava fer rapids contraatacs pero el marcador ja no es tornaria moure.
Al remat, bon partit i tres punts més, en un dia horrorós per a la pràctica del futbol, plutja, vent i baixes temperatures, a les que els jugadors es van sobreposar, demostrant perque ens agrada tant aquest esport.
L´onze taronja; Rà, Sergio, Victor, Maca, Adri, German, Pastor (Batiste), Ximo, Torrens,