lunes, 5 de marzo de 2012

L'orba te denominació d'orige.


El dissabte pasat, aprofitant que l'equip tenia jornada de descans, es va celebrar un sopar d'equip. Armando, el d'el tres pins, es va brindar a regalar un javali al club de futbol Orba i cuinarlo, totalment gratuit. Amb la ajuda de la directiva i la colaboració de Mariola i Martina, que va fer una gran faena, es va cuinar el javali, que per cert estava bonissim.
En este club, com sempre tenim el presupost molt baix, intemten pagar als jugador en actes com este i agrair-los la seua dedicació de la manera que podem, perque esta es la nostra identitat, denominació d'orige o com vulgue dir-li. El que no ha fet mai este equip, al menys desde que jo forme part d'ell i estariem remontanmos al 1999, encara que ha hagut un paró en mig, es prometre uns diners que d'espres no anem a poder pagar, com an fet altres equips, esta es la nostra religió. En resum vam pasar una nit de luxe, menjant, begent etc..... els mes joves van continuar la nit i espere que es divertiren molt. La nit va tindre altra bona noticia, va ser la presencia de David Cambiaso, que ha tornat a l'equip, i en este aspecte, vaig a ser clar, espere que hatja tornat per entrenar a tope, esperar la oportunitat, i demostrar en el camp que pot aportar molt a este equip, jo no tinc cap dubte de que ho pot fer. Per ultim , sap molt mal per la gent que no estava, Ivanet, Torrado, xigali, Mari Villar i trobe que no em deixe a ningu, el sopar estava previst feia casi dos mesos i era la fecha idonea, ja que l' equip descansava.
Esteu atentos perque posiblement el partit de esta semana s'adelantará a dissabte si no pasa res.En este partit l'orba es juga molt, ja que en els partits disputats esta semana els resultats an beneficiat l'Orba i ara cal remataró esta semana.

11 comentarios:

  1. Ja veig que tot continua més o menys igual... El pirata de Llagaria jugant per la banda, Robocop per l'altra i Camarena esperant el despiste del rival per atacar, a xavo amarrategui... posa diners damunt la taula! Salut, companys!
    bessó

    ResponderEliminar
  2. cambieu el partit a dissabteeee o diumenge de matíííiíí vaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponderEliminar
  3. Bessonet redeu, tenim ganes de voret a vorer si t'acostes per allà baix algun dia i ens deleites amb dos tocs de balò!! i dos xarraos!!
    El sopar va estar de luxe, el jabalí estava impresionant, la gent que hi havia al meu alrededor que no havia provat mai el jabalí es va xuplar els dits, moltes gracies Armando i demes cuiners!!
    Res que va estar molt bè.
    Per altra banda, dir que si que com diu cuello, alguns dels mes joves vam fer una escapadeta per terres benisseres on el tio Gim ens va deixar tirats, pero bè està perdonat sempre i quan cumplira on tenia que cumplir, esperem que si, i que el dijous ens ho conte.
    Borjeta Serra la va liar prou per alli Benissa i el ti Llagaria se'n va pagar unes quantes.

    Panader

    ResponderEliminar
  4. xe panader açò ja es salvame deluxe ah? mecaguen santa pola... no calia que contares tant, posant mou vam passar molt be hi havia prou.
    x cert els mercenaris eixos q van desapareixer domes van acabar de sopar que siguen multats!!

    ResponderEliminar
  5. dir de tot cor que moltesgracies orba!! sou espectaculars i nosaltres intentarem donar-vos les alegries dins del camp!! es espectacular estar dins de l'orba club de futbol!! esta setmana hi ha que guanyar si o si!! aixi disfrutare una miqueta mes del finde... jeje. i estic d'acord en el ti gim que deuen de pagar unes multes!! juju

    ResponderEliminar
  6. hi al meu plat i al del Rumbo?............
    MARCOS CANET

    ResponderEliminar
  7. AHORA ENTIENDO COMO TENIENDO EL CAMPO Y LAS INSTALACIONES QUE TENEIS,A PESAR QUE SE LLENE TODOS LOS DOMINGOS, ESTAIS EN LA PARTE ALTA DE LA CLASIFICACION. ENHORABUENA SE NOTA QUE HACEIS EL TRABAJO BIEN HECHO.

    ResponderEliminar
  8. que enveja de equip!!!!! sou uns craks

    ResponderEliminar
  9. Trobe que el tenim a la nevera, canet.

    ResponderEliminar
  10. A LOS DE BENIDORM QUE PARECE SER QUE NO NOS QUIEREN CAMBIAR EL PARTIDO A SABADO, SOLO LES DIRE UNA COSA: ESTAYS EN VUESTRO DERECHO, NOSOTROS SI JUGAMOS ALLI SABADO A LAS 4 A PESAR DE QUE DOS JUGADORES ENTRENANABAN A PREBENJAMINES Y OTRO A ALEVINES YACUDIERON COMO PUDIERON TENIENDO QUE QUEDAR DOS DE ESTOS EN EL BANQUILLO. CIERTO ES QUE OS IMPUGNAMOS EL PARTIDO, PERO HICIMOS NADA ILEGAL SOLAMENTE HICIMOS ALGO QUE ESTABA EN NUESTRO DERECHO DESPUES DE UN ERROR VUESTRO Y GANAMOS DE ESA MANERA. LO UNICO QUE CONSEGUÍS AL NO QUERER CAMBIAR EL HORARIO ES QUE SALGAMOS AL CAMPO CON MÁS GANAS DE GANAROS Y SI PODEMOS JUGAREMOS DOMINGO Y DE MAÑANA Y NO POR PUTEAROS SINO PORQUE HABÍA UNAS PAELLAS PROGRAMADAS. ASÍ QUE DESDE EL RESPETO OS DIGO QUE NO PARECE BUENA ACTITUD NO QUERER CAMBIAR EL PARTIDO, PERO DE TODAS FORMAS ESTO LE DARA MÁS ALAS AL EQUIPO Y A LA AFICIÓN, ESTO SERÁ LA BOMBONERA. HASTA MAÑANA ESTAYS A TIEMPO DE DECIDIR EL HORARIO!!

    ResponderEliminar
  11. kuant juem al final???????

    ResponderEliminar