sábado, 25 de febrero de 2012

ALS ORBERS ENS CAU LA BAVA!!!!!!!!!!

Partit adelantat a dissabte el que an disputat L'orba. c. f i at. Callosa corresponent a la jornada 21 d'el grup 14 segona regional. Avuí es disputaven en la marjal mes que tres punts, ja que el A.t Callosa era el 5º clasificat amb 31 punts i un punt per baix amb 30, com a 6º clasificat estava l'Orba. Temperatura perfecta per a la practica d'el futbol, camp regat i plá, gracies a la faena d'els directius que havien estat currant cuasi tot el mati, per-ha que el terreny de joc estagera perfecte dins de les posibilitats.
A les 16:00 hores en punt arranca el partit hi o fa amb el callosa volcat en l'area de l'Orba, sense crear masa perill pero sempre jugant en camp orber. Al minut 20 en un corner rematat per Borja Serrano que a eixit per dalt de porteria. Esta ocasió a fet que els orbers es donaren conter que podien fer mal al Callosa i seguit a esta, "el mag" a controlat escorat a la banda, alça el cap, i la tira al escaire, pero el porter Callosí la treu en una gran estirada enviant a corner. De este corner Borja Serrano torna a rematar, el baló es queda per l'area menuda i Borja mateix remata tiran-se a terra pero entre el porter i un defensa impedixen que acabe en gol. El Callosa estava grogi, en el 28 de la primera Marí agarra el baló al mig camp, a pase de Vicent, i protegint el baló amb el cos, tropesó darrere tropesó, senva de tot el que li ix al pas, arriba a l'area menuda i amb un toc sutil marca el 1-0 per a l'orba. Aixina arribavem als d'escans.
A la segona part el Callosa ja no a intentat jugar tant el baló, pasava el temp i tenia presa, L'orba continuava fidel al seu estil, mimant l'esferic, sempre que es podia, Pep al mig del camp posava molta pausa, i als notres els durava el balo, tot l'equip apart de jugar el baló es jugaven la vida en cada baló. El callosa no creava masa perill i el unic que preocupava es que pasara el mateix d'el any pasat perque a estes altures de partit l'Orba havia perdonat varies ocasions, sobretot una de Pep, despres de una gran jugada personal, que despres Gim, molt atent al retruc, rematava, pero un jugador d'el Callosa mig en el pit mig amb la má la rebutjava d'avall d'els pals. Atletic Callosa ho seguia intentant amb mes cor que cap, i esque a notat molt la baixa d'el seu capitá, que l'any pasat i en la primera volta d'esta temporada va ser clau, i al final nomes a fet perill en dos jugades, inabilitaes per l'arbit per fora de joc, que si em de ser parcial una d'elles, jo pense que a segut com a minim dubtosa, encara que desde la meva posició, el baret, no es pot vore massa clar.
A la fi quinta plaça, segon partit porteria a cero, hi ha afrontar la pinyata, la semana que ve de descans junt al sopar d'equip amb total tranquilitat i amb la certesa que este equip es molt gran i que tot els orbers, menos un, el dilluns estarem orgullosos quan vegem el periodit i la gent ens pregunte, com eu quedat esta semana?
Enhorabona a tot l'equip, i a continuar per este cami, perque aço encara no ha acabat.

20 comentarios:

  1. joder, menudo equipazo!!!!! amunt orba!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. grande orba!!!!!!!!!! enhorabona!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. bon partit xavals!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. disfrute vegent este equip jugar al futbol en un camp que ningu ho intenta!!! amunt orba!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Els cau la bava als de pego que de orba juen pocs...

    ResponderEliminar
  6. cuan entrene o jugue un partit no diferencie si el que està al meu costat es d'orba, de pego, de benidoleig, d'ondara, ... soles vec jugadors d'un equip que es diu ORBA C.F.
    victor

    ResponderEliminar
  7. en este equip juga el que seu guanya. i que jo sapia tots porten la mateixa camiseta i defenen el mateix poble. La gent que no esta dia a dia en l'equip no sap el que pasa per aixo m'agradaria aclarar un poc el tema. esta semana jose llagaria estava malalt, Marcos vicens estava treballant, David "cambiaso" per degracia a decidit abandonar l'equip, intentarem fer el posible per que torne, David Villar que estava a la banqueta, no pot entrenar en regularitat per faena, Batiste que tambe estava en la banqueta, esta treballant en barcelona i no pot entrenar cap dia, xigali estava en la banqueta pero no estava en condicions per jugar i Roberto el divendres en el entreno va tindre problemes musculars. Espere que esta aclaracio servixca de ajuda a molta gent. Una altra prova que en l'equip jugen els que ho mereixen es que un jugador com Mari s'ha pasat molts partits sense anar convocat tan sols per fallar a entrenos i a dia de avui a cambiat la actitud i fa dos partits que es pesa clau.
    Ara, una cosa vullc que quede clara la directiva de orba el que no va a fer es intentar que el mister pose a ningun jugador per ser de a si o de alla, jugará el que entrene i com solen entrenar tots despres es mirará el que mes rendiment done en l'entreno i en el partit. He fet esta aclaració i pense que no la deuria fer perque casi en este text estic frnt distincions i com be a dit VICTOR, jugador que defen la camiseta d'el orba a capa i espasa, açi som tots el Orba.c.f. I si a mi em cau la bava de vore el meu equip en la part alta de la clasificació codejant-se amb Altea, Benissa, Benidorm, Verger etc......
    AMUNT ORBA!!!!

    ResponderEliminar
  8. perdon soc CUELLO i el text de antes es meu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estas perdonat, SERGIO jejejejejejejejeje
      MARCOS CANET

      Eliminar
  9. este será el pimpollo eixe que critica cuan perd l'orba, i com ja fa semanes que no pot parlar ara mos ve amb historietes. Es veu a kilometres que estan fen-se les coses be el que no ho veu esta cego.

    ResponderEliminar
  10. xe deixeu de fer cas a gent que lo més redó que ha vist en esta vida es una manta a quadros. L'equip arriba a aquesta jornada de descans en quinta plaça i un cap de setmana que no tenim partit hi ha que aprofitar-lo per fer més pinya encara si cal. Com esta el javalí? jejeje

    ResponderEliminar
  11. No val la pena contestarli al ......este que sempre va tocant les boles per asi...Ja feia temps k no parlava...

    ivanet

    ResponderEliminar
  12. este Orba enamora!!!!!!! em te imnotizat!!!!!!

    ResponderEliminar
  13. No feu cas, jo que per sort he pogut estar un poc dins de l'equip se el que passa i no cal fer molt de cas a persones que no saben com va l'assunt.
    De la crònica sols he vist un petit fallo cuello, no estaves al "baret" es la grada nord, la zona dels irreductibili radikals de l'Orba, per lo demés molt bona crònica, una de les poques cròniques que he viscut en directe.
    Al que ha posat aixo de la manta a cuadros, UN PUNTASSO!!!! molt bona.

    Equip, a continuar per al senda de la victòria. I ja sabeu que no val molt guanyar al callosa si despres es perd contra el joventut moraira. Anims!!!

    ResponderEliminar
  14. un Orba de champions!!!!!

    ResponderEliminar
  15. el antic eslogan de orba deia. ORBA DONDE EL VISITANTE NUNCA ESTORBA. Aixo es una veritat com un temple. Als jugadors que venen de fora a defendre el nostre poble,nomes els podem donar les gracies. Perque si som realistes, per tindre equip en orba necesitem reforsarmos en els pobles d'el costat

    ResponderEliminar
  16. en tot cas lo que hi ha que pensar es que antes el pego es reforçava en algun d'Orba i ara es l'Orba qui li lleva jugadors al Pego, estem fent-nos molt grans

    ResponderEliminar
  17. enormes diria jo!!!!!!!!!!!! amunt orba!!!!!

    ResponderEliminar
  18. que gran este orba!!!!!!!! trankils en orba som tots igual. MO CAMINAREU MAI ASOLES!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  19. vamos orba!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar