lunes, 19 de diciembre de 2011

CARBÓ PER A L'ORBA EN 10 MINUTS

L'Orba es desplaçava a Alacant amb la intenció de portar-se 3 punts front rival de la part baixa de la classificació però que a casa s'estava mosatrant com a un rival complicat. Els rogets matinaven i eixe eera un motiu més per a agarrar-se el partit amb moltes ganes, ja que s'havia de matinar i pegar-se la pallissa d'anar a alacant almenys guanyar. I els de Camarena ixiren molt enxufats, l'onze fou: Ra, Rober (Ivanet), Victor Bou, Paski, Adri (Batiste), Alex, Marcos (Borja), Pepe, Gim, Torrens, Marí (Vicentet), pronte es feren amb el domini de joc i les ocasions començaren a crear-se. Per banda esquerre sobretot on Alex aplegava amb facilitat, un centre d'ell es va quedar curt quan Gim i Torrens esperaven al segon pal, després un altre li aplegava a Marí sol al primer pal però el seu remat traia el porter amb el peu. Finalment després de tant anar el canter a la font en un centre un defensa alacantí la tocava en la mà i l'arbitre senyalava penal que Alex transformaria de xut fort i centrat. Ja a la segona part el partit seguía igual, l'Orba portava la iniciativa i el rival intentava aplegar fent el camp ample entrant per bandes ja que es tractava d'un camp gran però tot cambiaria arrel d'una jugada on un rival s'escapa per velocitat, estava escorat sense angle, Marcos ix al tall i arriba un segon tard, intenta llevar la cama però encara acaba contactant encara que minimament amb el rival que continua la jugada però l'arbitre senyala penal i el Playas d'Alacant empata. a partir d'aci els orbers ja no tindrien tant el baló i menys quan en una acció aïllada pep reb una patada per darrere estant allunyat de la jugada es gira sorprés i sencara amb el rival i entrecreuen insults, per desgracia l'arbitre soles sent els de Pep i l'expulsa amb rotja directa. Amb 10 tocava patir i en una contra el davanter local es quedava sol davant de Ra i el batia picant el baló per dalt. Quedava temps i l'Orba no es rendia a pesar de tindre-ho complicat, les ocasions aplegaven però les contres del Playas eren molt perilloses ja que l'Orba ja estava arriscant jugant amb tres defenses. Finalment j a les acaballes una pared entre Vicent i Gim deixa Vicent en bona posició per xutar dins l'area pero li fan penal. L'arbitre no ho dubta i el pita però desgraciadament tot i que Bati ajustava el baló a la soca del pal dret el porter feia una gran parada. A la fi 2-1 i l'Orba que haurà desperar a l'any nou per tornar a vencer, de moment acaba l'any quart i fent una bon primera volta a falta d'enfrontar-se acasa al Ciutat de Benidorm.

13 comentarios:

  1. Sou uns perdedors ja porteu dos partits perguent.

    ResponderEliminar
  2. tu capullo trobe k li van guañar al gata...

    ResponderEliminar
  3. ya comensa el caldo de boo. Pero poseu el nom poc homens
    MARCOS CANET

    ResponderEliminar
  4. dos partits? aon? ja feia temps que no sabiem res de tu.
    cuello

    ResponderEliminar
  5. va xavals animo!!! em perdut tres punts d'or, pero ara hiha que mirar avant. AMUNT ORBA!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. yeeeee pero si es ell!!! ahi esta com sempre que es perd un partit punxant per a que al següent ixim en més gana. Que passa parasit? com t'ancontres? tornes per nadal o eres com el genio de la lampara i domes apareixes quan l'Orba perd? Anterat un poquet fill meu que l'Orba venia de guanyar a Relleu, emptar amb el Verger i guanyar a Gata, trobe que aixo no son dos partits perdent, el que estava perdut eres tu. Pel que pareix els teus amics van fer l'amic invisible i es van oblidar de posar el teu nom dins la bolsa dels paperets en els noms i has entrat aci a torbarte no? O es que t'has enterat que t'auela guardava dines pa estrenar als nets i tampoc es va enrecordar de tu?
    Sincerament no se que guanyes entrant ací difamant i creant mal ambient, si almenys digueres coses coherents o algo podriem fer una critica constructiva perque aquest equip, club, com cualsevol altre esta format per persones, grans persones i les persones com tot el mon no son perfectes i poden enganyar-se.
    Com es Nadal a pesar de tot et desitge bones festes i a vore si com a proposit per a l'any nou et busques algun algun amic i mires de ser feliç i dexes de intentar contagiar la teua amargor.
    BON NADAL I FELIÇ ANY NOU I VIXCA L'ORBA!!!

    ResponderEliminar
  7. animo xiquets, visca l'Orba!!!!!!!!!!!! Bon Nadal a tots, no patiu ara pagará el pato el ciudad de benidorm.

    ResponderEliminar
  8. bon nadal y feliz añy nou a la directiva cos tecnic jugadors aficio ens vegem el 8 de gener

    ResponderEliminar
  9. decepcionant!!! spere q trobem el cami correcte... desdel primer fins l'utim o patirem!!!

    by: 5

    ResponderEliminar
  10. 5 segurament patim perque el descens esta a dos punts no te jode...
    Esta clar que es pot millorar, ara falta que la gent es faça l'animo d'una volta per totes, pero tampoc cal ser tan dramatics

    ResponderEliminar
  11. Donar les bones festes i un pròsper any nou a tots els integrants d`aquest club, jugadors, directius, i a tota la gent en general que ha fet que aquest projecte vaja endavant, sobre tot a eixa afició que ens ha fet creixer tant dins de casa amb el seu suport, com fora de casa desplaçant-se fins Relleu o Alacant. Gràcies per tot eixe esforç. Personalment estic content per l´esforç, serietat, responsabilitat i respecte de tots els jugadors, i que ningú dubte que aquest equip de molt a dir. FELIÇ ANY NOU A TOTS!!!!!.

    ResponderEliminar
  12. Este any es el nostre. Amunt orba!!!!
    fELIÇ ANY!!!!! 2012.
    CUELLO.

    ResponderEliminar